Veckans nätshopping: Mäktig i mjukistyg

Min lilla pappa fyller snart år och en av presenterna jag gav honom när jag var på besök i helgen var en grå sweatshirt.

”Den här ska du inte skrota omkring i hemma”, sa jag till honom, ”den här kan du fin-ha”. ”Okej”, svarade han och lyder förhoppningsvis. ”Fin-ha” förresten, hur bra ord?

Jag hoppas att jag inte skrämmer bort er från mjukis-/jersey-/sweatplagg med den lilla infon, för det finns ju få plagg som känns så roliga att köpa just nu som dem. Med eller utan tryck, eller kanske något print eller tuff liten brodyr, det är bara att köra. Den här veckan har jag valt ut tre webbshoppar och deras bästa tröjköp. Hippt, snyggt, välgjort och på sina håll nästan orimligt prisvärt.

Cool ryss i panikhipp butik

Gosha Rubchinskiy (japp, jag googlar stavningen varje gång) är en tuff skejtig rysk designer som gör ändå rimligt arbetade grejer. Som den här fint vanliga tröjan med brodyr som i kyrilliska bokstäver stavar ”viking”, vilket dels är en känd skejtare och dels ett vanligt ryskt uttryck för någon som är stark och en fighter (lärde jag mig just på sajten jag länkar till…).

LN-CC, cirka 800 kronor.

Japansk megakvalla

Real McCoy’s och deras smått anala sinne för detaljer och kvalitet har jag nog pratat om en del tidigare, så blir det ibland. I alla fall har de gjort den här superfina luvtröjan som har allt man kräver av sin sommarhoodie: härlig färg, något tunnare material än vanligt och en zip där fram (så du kan dra på dig den när du surfat färdigt och bara vill hanga loose med de andra dudesen och chicksen och bara Point breaka ut den).

Superdenim, cirka 2 000 kronor.

Nya franska vågen, eller något i den stilen

På den tredje brittiska butiken hittar vi en liten fransman som gottar omkring sig. Brooklyn We Go Hard, har vi pratat om det märket? Nä det har vi väl inte? Franskt, retrosnyggt, bra material, allmänt gött. Som om APC flyttade till Williamsburg och tillbaka. Även om de allra gapigaste gamla retrotrycken känns lite mneh, så klarar sig detta tycker jag. Brooklyn och en liten basketboll – fint!

Present, cirka 1 000 kronor.

BONUSKLIPP! Om det nu är så att man är storlek XL så är det bara att sluta läsa och klicka på bilden ovan, köpa denna snygga mjuka och utreade sweat från Wings+Horns och vips ha ett nytt favoritplagg.

Present, nedsatt till cirka 600 kronor.,
2013-06-04 23:12:18, 2013-06-04 21:12:18

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *