Rom, trams och bästa budgettipset

Nu jäklar ska ni få se på demokrati och läsarpåverkan och den biten!

Vi hade ju en undersökning här på sajten för några veckor sedan och fick massor med superintressant information om er läsare, information som nu ska bearbetas av vetenskapsmän i vita rockar som bläddrar i massa papper, kanske noterar något i marginalen, tittar på varandra och hummar, nickar i samförstånd innan en av dem dramatiskt utbrister:

”Vilka… sjuka… jävlar…”.

Nej det där var larv. Däremot var det flera som skrev att de läste och gillade min blogg (både och alltså, vad är oddsen?) men att plaggen jag skriver om bara gick att drömma om eftersom de är så dyra. Och även om det är viktigt att drömma stort så är det ju en glasklar poäng. Därför tänker jag ibland tipsa om grymma hippa snygga (någon gång kanske även japanska) plagg – som inte är morddyra. Bra va? Vi börjar… NU!

Jag var – som ni kanske förstått av mitt senaste lustiga inlägg (varsågoda) och den trista efterföljande bloggpausen (förlåt) – i Rom i helgen. Det var grymt och jag har massor att berätta. Men nu håller vi oss till sak, och saken är att vi kikade in på Zara och där såg jag en svinfin skinnjacka i bombermodell. För typ 1 500 spänn! Lammskinn, tunn och härlig. Bara att coppa (streetwear-forum-på-nätet-ord-för-köpa) direkt. Och nu kan ni göra det också. Jag har medium i min. Beställer man den på nätet kostar den 1 795 men det är ju ändå ett kap. Jag tror att anledningen till att den fortfarande finns kvar är att det är en sinnessjukt ful liten luva i jersey på jackan, men den är avtagbar så – kein problem. (Note to self: nästa inlägg, rolig lista på vad man kan ha luvan till istället.)


,
2013-06-19 17:21:51, 2013-06-19 15:21:51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *