Spelar skivor i ett hus under en bro

Så var det återigen dags för musikinformation, att sortera under ”en del annat” i min tagline (som snart byts ut!). I morgon fredag spelar jag skivor med min kompis, popstjärnan och numera radioprofilen Ludwig Bell. Kul! Det sker då på klubben Under Bron vid Skanstullsbron i Stockholm och vi spelar pop, rock, soul och den biten på övervåningen. Från 22–02 (egentligen skulle vi spela till 05 men eftersom vi är trötta gubbar kommer någon ta över. 05, helt sjukt).

Alla glada läsare som är på plats – kom och säg hej!

Min kompis Leo som är bokare på stället har tipsat mig om lite fina bitar. Daphni-editen är osläppt och för stökig för att spela där även om den är underbar. Låt nummer två samplades av The Wiseguys till Too easy och är i mina öron den perfekta avslutningslåten på en hemmagjord skejtfilm. Och tredje låten är en klassisk David Axelrod-flummare, räcker gott så. Vi ses i morgon! Fint tack hej.

Francis BebeyForest whistle (Daphni edit)

Three Dog NightOut in the country

http://www.youtube.com/watch?v=fZ1tF6LgB40

David AxelrodHoly Thursday

http://www.youtube.com/watch?v=dhxdnq_1OcM,
2012-11-15 17:48:54, 2012-11-15 16:48:54

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *