Gårdagens outfit: Att muntra upp sig själv lite med en jättestel skjorta i leopardprint

Ibland kan man känna sig lite deppig och nere och tycka att inget är speciellt kul. Vädret är trist, jobbet är segt och livet är allmänt lurigt mot en.

Man är trött och hängig.

Jag säger inte att det garanterat hjälper att ta på sig en skjorta i leopardprint, men det kan ju vara värt ett försök?

För min del innebar då gårdagen ett tillfälle att för första gången prova min leoskjorta från Gitman Vintage i samarbete med Très Bien Shop. Gjord i ett väldigt tjockt tyg och funkar bäst uppknäppt över en t-shirt, men jag tänker nog våldföra mig på den i tvättmaskin och torktumlare för att se om den kanske mjuknar en aning.

Nu kom jag och tänka på sagan om Pigge Kott (från Bamse?) som var en igelkott med taggarna utåt hela tiden så ingen ville kramas med honom, och först när det kom tårar och gråt på taggarna så mjuknade taggarna. Fint.

Nåväl, övriga kläder på bilderna är t-shirt från Neighborhood, dunkavaj från Uniqlo by Undercover, jeans från LVC och skor från Wtaps. Mobilskalet på sista bilden är från Case Factory. (Har ni förresten noterat att jag fortfarande kör med iPhone 4S? Pinigt.)

,
2012-11-21 19:58:43, 2012-11-21 18:58:43

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *