Musiktisdag i Hurtigs hörna

Jag har hittat så himla mycket ny eller nygammal bra musik som jag bara måste dela med mig av till er – klämmer in fyra fina här nu innan det så smått börjar bli dags att fila på årssammanfattningar av olika slag.

Det ser väl ni också fram emot?

I alla fall, här har ni nu som följer: En lättrökt dubversion av en goding som passerade under mången radar, en riktig jäkla mysdänga utklädd till modern och vit(?) xylofonsoul(?), ett stycke formidabelt pan-atlantiskt samarbete till r’n’b-monster och en skolbokspoplåt om att drömma sig långt, långt bort.

Håll, som man säger, till godo.

Peaking Lights – Beautiful Dub (Spotifylänk.)

Rhye – Open

Alicia Keys – When it’s all over

http://www.youtube.com/watch?v=_Txvh1BYb2w

Richard and Linda Thompson – I want to see those bright lights tonight

 ,
2012-12-11 17:26:55, 2012-12-11 16:26:55

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *