Ett fall för kommissarie Lewis Leathers

Ni firade årets viktigaste helgdag nu i helgen va? Den officiella Skinnjackspremiären alltså. Jag firade med att plocka fram min matiga Lewis Leathers-jacka och hasa ner till Riche.

Nya svartgrårosa Nike Air Safari på fossarna, LVC 605 (med lite trasig gylf – tjejkalas hela tiden!), t-shirt från Weekday och scarf (som jag har jättesvårt att få till på ett bra sätt runt halsen) från Neighborhood. Min lilla pin är från Supreme och det står ”Get a life” på, mycket nöjd med det eftersom jag känner mig rebellisk som bara f-n. Ba get a life allaa! Jag skiter i det här nuuu. Jag draaar!

Eh, oj. Andas nu Johan.

I går måndag hade jag samma byxor(!) och jacka, men en t-shirt från Neighborhood istället.

Och här har vi min favoriträtt från Riche – benedictade ägg – wohoo!,
2013-04-30 13:05:32, 2013-04-30 11:05:32

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *