Daft Punk-special och vårens it-plagg

På Coachella i helgen släpptes en teaser för Daft Punk-albumet där man får se robotarna spela live med Nile Rodgers och Pharrell Williams. Fjong! Samtidigt fortsätter bandet att lägga upp intervjuer med legender på sin sajt – nu senast Pharrell som pratar jetlag och Men in black. Varje intervju har nya snuttar från skivan så missa inget. Några punkter om vad vi kan lära oss av filmerna:

1. Pepp på paljett
Försäljningen av paljettkavajer beräknas nå rekordnivåer i mitten av maj. Detta väntas gälla både den officiella Saint Laurent-ritade scenkostymen och allt i svart paljett på Buttericks.

2. Håll i hatten
Det spelar ingen roll hur cool du tycker Pharrell Williams ser ut i sin pojkhatt på sned – är du inte en demonproducent, superartist och internationell modeguru (och let’s face it, vad än mamma säger så är vi inte det, varken du eller jag) så kommer det se ansträngt och/eller larvigt ut.

3. Cirklar som sluts
Det lutar åt att Random access memories (som låter fantastiskt, varenda sekund jag hört) innebär att Daft Punk äntligen har hittat hem. Det är ju mot detta de strävat hela tiden, från tidig Beach Boys-besatthet via amerikanska high school-doftande collage i albumkonvolut till de mjukaste elgitarrslingorna: till ett solblekt Los Angeles där Doobie Brothers håller hand med Chic i en blodröd cabriolet, och sträcker armarna i luften som i en bortklippt scen från en John Hughes-film.

http://www.youtube.com/watch?v=CGP2rkuEDl4


2013-04-17 12:13:55, 2013-04-17 10:13:55

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *