Hasande dragkedja, outfitbiten och snygga Nikesafarisar


I veckan var jag på butiksinvigning av Peak Performances nya flagshipstore tillsammans med kompiskollega Daniel och det var ju kul. Men jag kunde bara tänka på en sak efter att vi blivit mingelfotade. Var det tjejkalas-läge?

Mina superfina Levi’s Vintage-brallor, 605:orna som jag har på bilderna har nämligen knasat till det med dragkedjan. Den har liksom gett upp och hasar sakta ner. Jag drar upp blixtlåset, tar några steg, has has, och gylfen är öppen. Drar upp. Has has. Öppen. Tokigt.

Ingen större fara i vanliga livet, men lite trist ändå om man skulle ha en full blown tjejkalas-gylf på Stureplan.se-bild. Så jag var tvungen att avvika från invigningen och springa till ett undanskymt hörn och panikångesta med smärtande bröst. Nädå, men det var ändå skönt att se att det inte var så farligt på fotona. Fast ni kan se att den är på väg, eller hur?

Jaja, förutom brallorna vet ni att min jacka är från Lewis Leathers och att t-shirten är från Neighborhood, men har jag visat mina fina dojor för er? Nike Air Safari. Svart och grått safarimönster och lite rosa. Heja!

Nu ska jag Köpenhamnsfik-jobba vidare lite och sedan ta reda på vilka de bästa butikerna är här i stan (Storm och Wood Wood).,
2013-05-03 14:36:28, 2013-05-03 12:36:28

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *