En läsare önskade mer dagens outfit och även om det kanske var ironiskt så kommer det en här!

En suddig och en… ja den är ju också rätt suddig men inte lika suddig ändå… bild på vad jag hade för kläder på min smaltjocka kropp (smaltjockisen, värsta sorten) idag.

Tunnelbanestation: Sankt Eriksplan.

Skjorta: Brooks Brothers.

Bralla: Wings+Horns.

Skärp: Adam Kimmel.

Dojjor: Mark McNairy.

Canvaspåse: Sandqvist.

Kavaj: Our Legacy.

Men Johan, den kavajen har du typ alltid på dig? Nej för att tänk att det har jag inte alls, till exempel råkade jag bara för att bevisa motsatsen ta en på-mig-själv-bild på, ja, mig själv häromdagen när jag hade en annan kavaj. Okej den var från Our Legacy också, så kan det gå.

,
2011-10-05 00:57:17, 2011-10-04 22:57:17

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *