De senaste dagarnas kulturkonsumtion

Förra veckan var jag och spanade in Oscar Jacobsons vårkollektion. Okonstruerade snygga kavajer galore, bland annat den jag bär på bilden. Bra färg, gömd treknapp och lite fiskbenigt vävt tyg. Övrig klädkultur är skjorta från Brooks Brothers, Wings+Horns-brallor och Mark McNairy-dojjor. En annan fin pjäs var den här jersey-cardigan-kavajen som jag lyckades ta två dåliga mobilbilder på.

Fredagskvällen spenderade jag i Globen med Canada Goose som hade NHL-fest. Team Henrik Lundqvist förlorade knappt mot Los Angeles Kings, ändå kul.

Kolla längst till vänster! Henke!

På lördagen traskade jag till Welcome på Sibyllegatan och provade den här fina Nanamicadunkavajen och funderade på om den satt bra eller om jag vill ha en mindre. Funderar fortfarande.

Andra kläder är LVC-jeans (501 1955) och Johnston & Murphy-skor.

I söndags var det bokleverans. Jag har redan läst nästan alla böcker, om man med läst menar öppnat och tittat lite i.

(På bilden skymtar en jerseycardigan från Universal Works och en Our Legacy-tshirt.

Imorgon är det jag som åker till London!,
2011-10-10 22:58:42, 2011-10-10 20:58:42

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *