Är det utförsäljning på Our Legacy nu igen eller du är du bara glad att se mig?

Det finns en fråga som jag får oftare än någon annan vid den här tiden och motsvarande på hösten: När är Our Legacys sample sale?

För mig och mina kompisar var det länge en tradition att gå upp svintidigt, köa på Krukmakargatan, shoppa snygga skepparkavajer och sedan äta grötfrukost på ett slitet fik på Hornsgatan. 100 procent myz. Och nu på fredag är det alltså dags igen. I år hålls den på Sibyllegatan istället men det ska väl gå att få tag på gröt ändå. Gör du riktiga fynd kanske du kan kosta på dig en Riche-frukost rentav.

Och till alla utomsocknes läsare – strax återgår bloggen till den vanliga blandningen av geografiskt obundet modesnack och trams. (Idé för framtiden: ordna shoppingresa där Caféläsare får komma till Stockholm och gå på Our Legacy-utförsäljning med Johan Hurtig och sedan softa på Riche. Potentiell succé.)

,
2013-05-22 12:39:26, 2013-05-22 10:39:26

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *