Dagens modedilemma

Världens alla modetidningar (särskilt vi på Café förstås) är duktiga på att berätta vilka trender som gäller, vilka plagg man ska satsa på och hur saker och ting ska sitta. Men ibland tappar man bort de där lite mindre detaljerna. Frågorna som kanske inte förändrar världen men som är viktiga att diskutera.

Därför drar jag igång denna lilla vinjett: Dagens modedilemma.

* * *

Du har köpt en ny jacka, skitfin – du är supernöjd. Allt är frid och fröjd. Tills du ser en annan person på stan i likadan jacka och hen inte alls ser ut som du tänker att du gör i jackan.

Ameh, ni som verkar så olika, hur kan ni gilla samma jacka? Ni kan ju omöjligen tycka att samma saker är coola och snygga. Det går inte ihop. Men likfan är den där – en likadan jacka.

Vad gör du?

* * *

Eftersom det är första gången vi diskuterar på detta viset kanske jag ska hjälpa igång diskussionen. Jag tänker nog att jag skulle gå hem, varsamt ta av mig jackan och kanske lägga ut den på sängen. Titta på den och fundera lite. Sedan spruta tändvätska på den och BRÄNNA HELA JÄVLA JACKAN OCH JAG TÄNKER ALDRIG GÅ TILLBAKA TILL SKOLAN DOM ÄR IDIOTER SOM INTE FATTAR NÅNTING!!!!,
2013-05-21 18:39:57, 2013-05-21 16:39:57

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *