Veckans nätshopping: Mörka sneakers

Den som klarar av att köpa skor och vänta med att använda dem kan göra bra sneakerfynd just nu. Dessutom är det stor risk att de mest populära dojjorna tar slut innan vintern gör det, så passa på att shoppa loss. Jag tycker att man bör ha ett par mörka sneakers – alltid så klart, men extra mycket nu i vår. Här får ni sex rätt olika förslag.

25-årsjubilerande modellen 576 från New Balance. Lite snäll, lite vintage, mycket skön. Men den aningen trubbiga nosen är inte för alla. 1 295 kronor på till exempel Nitty Gritty.

Desto mer futuristiskt från Nike som brassar på med både Lunar-sula och Woven-ovansida på samma sko. 1 399 kronor hos Sneakersnstuff, men inte alla storlekar kvar.

Adidas Match Play. Kan man kalla en sko optimalt välbalanserad så passar det på denna pärla. Också på Sneakersnstuff. Nedsatt till 600 kronor så sov inte!

Nike Air Safari. Jag är barnsligt förtjust i rosa, nej skoja, i safarimönstret Nike använder. Så de här har jag redan köpt. Vill du också göra det så finns de bland annat på Très Bien Shop där de kostar 1 100 kronor.

Common Projects cleana modell Achilles har slagit igenom som bara den de senaste åren. Här i lite härlig mjuk mocka. Ganska dyr faktiskt, 2 595 kronor hos Nitty Gritty.

Sen har Vans gjort en variant på sin gamla klassiker. Det är en collab med anrika garveriet Horween – och jag är faktiskt lite kluven. Plus förstås för att Horween är kul att säga, men minus för att jag stör mig på bakpartiet (kontrastsömmen!) och de bruna kanterna. Hur som helst är de nedsatta till halva priset, 825 kronor på Caliroots.,
2013-02-12 17:55:26, 2013-02-12 16:55:26

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *