Veckans nätshopping: Märken

Vi gillar märken vi som hänger här, det gör vi ju.

Och det är lite olika: Man har ju sina märken som man gillar. Som man är bekväm med, där man vet hur plaggen sitter och som man alltid vill ha massor från varje kollektion. Sedan får man hela tiden nys om nya märken som man blir sugen på. (Ofta hindras man förstås av att de är ont-i-magen-dyra, men då får man helt enkelt göra avvägningen hur viktigt det är med två njurar, egentligen.)

Veckans nätshopping fokuserar därför inte på något specifikt plagg utan på tre olika märken som känns spännande, men självklart får ni plaggtips också. Plus att det visst blir en stark-färg-special ser jag nu när jag valt ut bilder. Kul!

Palm Graphics


Koji Toyoda är en surfgalen konstnär som grundade Palm Graphics 1996 – och sedan dess producerat lådvis med mysiga, snygga, ibland barnsliga t-shirts med lekfull surfvibb. Passar perfekt i vår känns det ju som. Är på väg in hos Trés Bien Shop men jag vet inte exakt när. Pax för den gula.

Aspesi

Inte precis superokänt men ändå lite av en doldis. Grundat av Alberto Aspesi 1961 och levererar (precis som filosofiska brodermärket Barena) plagg efter plagg i diskret stil. Välgjort och inte sällan högteknologiskt. Ofta billigare än man tror, även om det så klart kostar en del. Regnrocken ovan – som givetvis funkar även torra dagar – kostar cirka 2400. Finns också på Nitty Gritty, fast de verkar inte fått in vårgrejerna ännu.

Kolor


SVINDYRT japanskt märke (Kolor Me Badd skulle man ju kunna skämta om man var på det humöret) som kanske just därför ger en (mig) så sjuka cravings. Visst, t-shirten är ju väldigt fin och välgjord och speciell men inte ens jag i mitt sjukaste tillstånd kan motivera ett köp. 2 550 spänn! ”Ere guld i tröjan elleh?”

Hur som helst, Kolor görs av en snubbe som heter Junichi Abe och har funnits sedan 2004. Bara att sno från pensionsfonden antar jag.,
2013-03-07 17:32:00, 2013-03-07 16:32:00

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *