Vans plus ett av mina japanska älsklingsmärken lika med sant

Vans har ju figurerat på var mans fot sedan förra våren. Men det fiffiga med dem är att de gör så många specialer och samarbeten, och att klassikerna är så neutrala att det inte riktigt blir samma känsla av ”samma sko som alla andra” – en känsla som kan uppstå när det gäller liknande skomärken.

Och nu kommer Vans allra härligaste samarbete om ni frågar mig, det med japanska klädmärket Wtaps (uttalas double taps).

Tre modeller har pillats på: Sk8-Hi, Chukka och Slip-On. Jag fotade några av dem när jag besökte Vans showroom i Göteborg i våras, se nedan. Släpps 15 augusti och kostar från 900 kronor enligt svenska pr-byrån. Osäker på var i Sverige man kan köpa dem men i alla fall från Firmament i Berlin som haft någon sorts för-försäljning (där kostar de från 85 euro så skynda, mycket redan slutsålt).

Mina favoriter är sliponsen i mocka och blå/ljusblå färgsättning.

EDIT: Från och med den 15 augusti kommer de finnas att köpa på C-Store i Stockholm och via deras webshop. Heja!

,
2013-08-06 17:14:55, 2013-08-06 15:14:55

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *