Välkommen till garderoben!

Jag kanske spårade ur lite när det gäller hur duktig jag var och vilka belöningar jag förtjänade när jag gick den där stand up-kursen, men det har i alla fall resulterat i en massa glädjande tillskott i garderoben. Vill ni se dem? Okej!

Jag ÄLSKAR typ Common, bland det bästa som hänt svenskt herrmode det senaste året. De har så mycket fint i denna och kommande kollektion, vill ha nästan allt. De här prickiga byxorna råkar dessutom sitta som en smäck på mig. Bra Common.

Brallan heter Albert och kostar 2 000 kronor.

Får heller inte nog av snygga sneakers att springa i, ha på gymmet, eller bara hasa omkring i hemma. Nike Free Flyknit i den här ”färgen” är ju underbart spårade.

1 600 kronor kostar dojjorna, då ingår höger och vänster.

Mitt första plagg från Silent Damir Doma, wihoo! 950 kronor för en t-shirt är rätt mycket men hallå, den har en söm på ryggen?

När jag var liten gillade jag att teckna och nu gillar jag dessutom Japan. Fler anledningar behövde jag inte för att köpa den här t-shirten från Comme des Garçons. 700 kronor.

Och så den här pjäsen som jag skrev om igår. Nu är den på väg hem till mig. Dör! 4000 kostar den på Très Bien Shop.,
2013-11-12 18:53:04, 2013-11-12 17:53:04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *