Hur man klarar av att bära upp skinnbyxor: ett praktiskt exempel

Så här såg jag ut igår när jag spelade skivor på Cafés shoppingevent med H&M. 100 läsare fick chansen att shoppa Isabel Marant-kollektionen före alla andra, det var ett jäkla stök. Innan kom en H&M-representant fram till mig och sa: ”Vrid upp volymen och kör hårt, ju stökigare desto bättre” och det är ju magiska ord för en DJ.

Till saken: jag hade för första gången skinnbyxor på mig. Ett plagg som omöjligen fungerar i teorin men som jag faktiskt tycker fungerar i praktiken här. Titta på bilden, jag ser ju inte konstigare ut än vanligt, det är samma gamla nervösa uppsyn i DJ Rädd-anda. (Ja ja, jag fattar att en del av er får panik och bara UÄÄÄÄÄÄÄ HAN HAR SKINNBRALLOOOOR och tycker det är helt sämst, men försök ändå ha ett öppet sinne, det är i rent utbildningssyfte detta.)

Hur gör man då för att bära upp skinnbyxor? Det är lite samma teorier som med solglasögon, ”one piece of flair”-tänket. (Ni vet, solglasögon passar sämre på riktigt vältränade killar eller om man har något mer som sticker ut på sig.)

Nummer ett: äg skiten. Du måste känna att du är en kille som har på dig skinnbyxor/solglasögon/en rolig hatt (nej för fan, inte en rolig hatt kom jag på). Nummer två: en sak i taget. Ska du ha skinnbrallor får du matcha det med en vanligt t-shirt typ vit, vanliga skor och en stålklocka. Till exempel. Framförallt, ha en menlös fotomin.  Nummer tre: stay snäll, var försiktiga med varandra och ha det så roligt!,
2013-11-14 17:07:25, 2013-11-14 16:07:25

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *