Ursäkt och stand up comedy

FÖRLÅT!

Halloj… det är jag, minns ni mig? Är det någon här?

Inte?

Nä, jag fattar.

Jag ber i alla fall väldigt mycket om ursäkt för min frånvaro. Det har varit lite mycket, bla bla bla, det är inte okej men nu var det så. Vi vänder blad och tittar framåt. Alldeles strax händer det mer på lilla bloggy igen.

Denna vecka är jag inte på plats på redaktionen ens för jag är på kurs i stand up comedy på Norra Brunn. Hur sjukt är inte det!? (Infoga Släng dig i brunnen-ljudet här: dah-dada-dah.) Jag ska testa om jag är nåt bra på det och skriva en text om det för lilla magasinet. Spännande va?

Nu har tre av fem dagar gått så ni kan få lite bilder och info. Ni följer väl mig på insta? Hoppas! @johanhurtig heter jag, där brukar det bli lite mer fragmentariska stycken som kompletterar bloggen i de gamla vanliga ämnena mode och trams.

Så här ser det ut när man går in bakvägen på Norra Brunn. Backstage! Allt faller-entrén!

Lite längre in har de en sorts hall of fame-vägg. Riktiga klassiker hänger där, så jag var tvungen att liksom känna av hur min feja skulle funka på väggen.

Dag två fick vi bland annat läsa kvällstidningar och hitta på skämt utifrån dem. ”…naken och insmord i Bregott.” Där ser man.

Dag tre kom så Adde Malmberg – Sveriges Jerry Seinfeld – och föreläste. Han var overkligt sympatisk och härlig. Och lång.

Well well, nu sätter vi fart på den här bloggisen igen. Häng med!,
2013-11-07 00:10:45, 2013-11-06 23:10:45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *