Tre saker i korthet

1.

Nu släpper Daft Punk en egen remix på Get Lucky, ni kan lyssna på den direkt här under om ni har Spotify. Jag säger: ett stort MNEH!? Det är väl bara en förlängd liten edit på en redan sönderspelad låt? Eller va? För all del, förhandsbeställ ep:n på vinyl bara för att kunna hänga upp omslaget på väggen, men det räcker väl inte att släppa en låt i radioversion, albumversion plus denna ”remix” som på den gamla goda tiden skulle kallats ”extended version”. Jag skulle vilja höra en remix på Giorgio by Moroder som enbart bestod av tystnaden som kommer 1:51 in i orginalet, i fyra minuter och trettiotre sekunder. Alltså fyra och en halv minuters tystnad. Genialiskt! Vad får jag allt ifrån?

Tills vidare lyssnar vi hellre på Major Lazers oförsvarligt sexistiska men magiskt svängiga (haha, svängiga, LOL, förr i tiden ringde osv) låt Bubble Butt.

2. 

Jag köpte precis de här gamla dojjorna från Dries van Noten. De är ju fina. Och coola. Väl? Eller? Jo men det är de ju. Lite? Mycket? Inte? Nä men jo, det är de faktiskt. Och somriga på något sätt. Bra Johan.

3.

Jag har drabbats av ett inte så hälsosamt sug efter Pradas solglajjemodell Teddy – med rosa glas! Har provat dem och vet att de inte ser helt orimliga ut på mig så det är i nuläget bara 250 euro som säger emot. Bästa Prada, eller bästa Mytheresa.com (Justin O’Shea som är inköpare där, jag vet att du är kompis med Daniel, lösning tack) – styr upp detta åt mig.

,
2013-06-26 19:18:14, 2013-06-26 17:18:14

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *