Stilskamsköljning och huvudet på sned

Kom på en sak när signaturen Pontus skrev en kommentar om mina gamla outfits från tiden då jag bloggade på Aftonbladet, julen för två år sedan. Jag har ju spridit mina larvigheter och dagens outfits på det här nätet ett bra tag nu – så kanske behöver jag inte längre komma med något nytt?

Var tvungen att googla fram de där gamla bilderna och drabbades av en sådan oerhörd stilmässig skamsköljning att ni inte kan tänka er, hade jag verkligen de där kläderna? Stod jag verkligen så? Var jag så smal och inte smalfet som nu? Förneka förneka förneka!

Eller…

Varför inte blogga dem igen? Vilken dum idé – så gör vi. På någon form av luddigt jultema, här kommer två bilder på mig för ganska precis två år sedan. Som en ramsa: Kofta, skjorta, skorta – luta huvudet och slips!


Jag ser ut som en pojke!,
2011-12-22 17:57:19, 2011-12-22 16:57:19

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *