Hipphetsjulkalendern lucka 15


Jag fick nyss meddelandet att den sista människan i världen precis köpte en vanlig gråmelerad sweatshirt, så nu har alla människor på jorden minst en var. Därför tipsar Hipphetsjulkalendern idag om en lite ljusare grågul sweatshirt istället. Så man riktigt sticker ut. Loopwheelad är den också, i Japan. Real McCoy’s, 1900 kronor.

Så var det dags för lite av detta att sätta populärkulturella händelser i nya sammanhang. Amerikanska flygbasen Amarillo står det på tröj-trycket och då kommer vi tillsammans att tänka på de här fina textraderna:

”Just like when you were leaving Amarillo / Takin’ that new job in Tennessee
And I quit mine so we could be together / I can’t forget the way you looked at me”

Och då blev det så att mannen på bilden nedan, Tim McGraw och hans låt Just to see you smile, hamnade i ett inlägg om stil och hipphet. Så kan det gå!

,
2011-12-15 14:27:08, 2011-12-15 13:27:08

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *