Stilrent sneakersamarbete

När Erik Schedin gick ut Beckmans 2004 lanserade han en sjukt snygg sneakermodell som examensarbete. Vit, klassisk, stilren, inget jäkla tjafs.

Nu firar dojjan 10 år och för att fira detta släpps skon i ett samarbete med Comme des Garçons Shirt till våren. Tre modeller, alla i samma diskreta stil men med varsitt enkelt litet Rorschach-test på sidan (kul skämt va?).

Samtidigt återlanserar Schedin den vita originalskon som numera produceras i Italien, 2 000 kronor kostar den. Mer info och shopping här. Jag som gammal älskare av Adidas Stan Smith (som ju också återlanseras nu) och allmän japanofil går såklart personligen i spinn över detta. Heja!

EDIT: CdG-modellerna finns att haffa nu på Dover Street Market i London och New York och på Colette i Paris.

,
2014-01-29 15:19:41, 2014-01-29 14:19:41

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *