Whyred satte tumavtryck på modeveckan

Whyred inledde modeveckan vid lunchtid på måndagen, med en herrkollektion gjord av Jonas Bladmo sedan Roland Hjort fokuserar på dam numera.

Många fina och användbara plagg var det, även om kollektionen absolut inte var någon kioskvältare. Oväntat mycket svart för att vara Whyred, lite som ett trendigt mod som börjat lyssna på Sisters of Mercy istället. Vet inget om Bladmos musiksmak, men gillade ändå detta inslag.

Bäst var tuffheten på sina håll och de fina printen, framförallt det som såg ut som överdimensionerade tumavtryck (eller hur man nu ska beskriva det) och sämst var de blå denimlooksen (kändes aparta) och de fladdriga brallorna.

Foto: Kristian Löveborg

Muterad Whyred-parka i snyggt print.Fladdrigt och svårburet.Denimlooksen kändes inte riktigt som de passade in i resten av kollektionen.

,
2014-01-27 17:43:38, 2014-01-27 16:43:38

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *