Sno stilen: Pugh Rogefeldt och Pughish

Dags för en ny sno stilen! Fick självbiografin 73 Pugh Rogefeldt till redaktionen för någon vecka sedan och när jag bläddrade i den slogs jag av två saker:

1.

Hans andra album heter Pughish! Kanske världens bästa titel. Det betyder också att han var cirka 40 år före alla som lite förortigt slängt till med ett -ish på slutet av ett ord, som softish eller varför inte Nääkish.

2.

Den här bilden ovan. Hallå är det Pugishgänget som är ute och flanerar eller är det ett foto ur Our Legacys lookbook för S/S 2013? Så mäktigt och snyggt. Nä Johan, frisyrerna kan du väl inte tycka är mäktiga och snygga, och nej det kan jag ju inte säga att jag gör men ändå.

Från vänster har vi Loffe Carlsson i just en Our Legacy-look: Zip popover shirt och relaxed pant. Vi kan väl tänka oss att det är ett par svarta Vans slipons han har på fötterna också. I den orimliga metallnätbehållaren har han säkert ett par plommon. Softish!

I mitten ser vi sköningen Jojje Wadenius i en rätt slimmad bomberjacka från The Local Firm och lite matigare chinos från Hope. T-shirten är batik från Our Legacy och på fötterna har han de där hippa lädersandalerna från Acne.

Pughish själv har dj:at boogiesinglar på en after work hos Levi’s och blev upphookad av Rasta-Nils med den vita jeansjackan från LVC. Skönt! Under har han en grå loopwheelad t-shirt från The Real McCoy’s (Japan baby!) och mjuka Bedford-byxor, också de från Levi’s Vintage Collection. På fötterna har han ett par Visvim Flynt i helvitt.

För tidigare Sno stilen, titta inte längre än hit:

Gubben Pettson, Kenta & Stoffe, Olof Palme.,
2013-08-22 18:53:56, 2013-08-22 16:53:56

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *