Rösta i Nunstedt-affären

Ni kanske inte känner till detta men här på cafe.se har vi tydligen en kille som heter Per Nunstedt som bloggar.

Jag visste inte om det när jag började här som webbredaktör men tydligen levererar han ”den smutsiga och eller skakande sanningen om sportvärlden från insidan” eller något liknande. (Vet inte heller vad det betyder, men något i stil med ”vi är många som känner honom sedan förr i tiden och han har liksom blivit kvar – plus att han jobbar inom detta ’sport'” gissar jag). I alla fall hänger den här Nunstedt med alla stora idrottare och fotograferar sin tv ofta.

Det sägs mig också att det ligger på mitt bord att handskas med honom. Handskas i detta fall går mest ut på att ta emot lite goa grooming-hugg och slå en signal innan det är landskamp eller Champions League, så det ska nog gå bra. Däremot har jag satt mig aningens i rävsaxen när det gäller vår lilla minikickoff.

Tänkte när jag började att jag skulle ta en bättre lunch med denna Per, prata lite Kalmar FF och alternativ till att fota tv-skärmen sådär. Uttryckte också tanken till denna Per Nunstedt som höll med om idéns förträfflighet.

Problem uppstod därför när jag senare samma dag hade ett kameralt samtal med tf chefredaktör Kylén som rättade till sin monokel och förklarade att lunchbjussande till höger och vänster inte var att tänka på. Ett samtal som tf chefredaktör Kylén för övrigt hanterade från sin bordstelefon på restaurang Prinsen.

Min relationsbyggande Sturehoflunch borde alltså bytas ut mot redaktionsfika med obegränsade mängder maskinkaffe (max tre koppar). Men obegränsade (max tre) koppar maskinkaffe är inget man bygger broar och relationer till denna Per Nunstedt med.

Och så ser jag idag att den här Per nu funderar på vad som ska hända med hans smutsiga och skakande sanningar. Det blir kanske ingen lunch oroar han sig, vad gör Hurtig och varför hör han inte av sig?

Därför, på samma sätt som Tomas Ledin tilltalar folket, talar jag nu till folket. Ni får avgöra hur jag ska lösa den här komplicerade situationen med denna Per Nunstedt och monokelmannens allvarliga ord om sparsamhet som en dygd.

Ni bestämmer – rösta i kommentarsfältet:

Ska jag

a) Bjuda denna Nunstedt på Sturehoflunch och hoppas på överseende från tf chefredaktör Kylén?

b) Sparsamt bjuda den här Per Nunstedt på maskinkaffe och hålla mig väl med tf chefredaktör Kylén?,
2011-10-13 19:13:23, 2011-10-13 17:13:23

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *