Rapport från helgen

Har alltid älskat ordet uppsamlingsheat. Det känns både solidariskt och värdigt på något sätt, alla ska med. Tänkte därför köra just ett litet uppsamlingsheat på bloggy nu. (Är rätt säker på att det är första gången i världshistorien som orden ”uppsamlingsheat” och ”bloggy” förekommer i samma mening, förresten.)

Okej, då ska vi se.


I fredags gick jag och drack afterworköl tränade, det ni! Funktioniga funktionsplagg från Nike och snabba dojjor från Nike x Undercover – det är därför jag kanske inte ser så svettig ut, inte för att jag fusktränade. Lovar. Sedan gick jag hem och belönade mig med en hemblandad Manhattan med TVÅ cocktailbär i.

Jag läste också senaste (?) Rocky-albumet. Fortfarande lika genialiskt, och plötsligt japanskt-streetmode-namedroppande när Mange (eller vem det nu är) har på sig en W-Taps-tröja. Kul! (Eller hipphetsdöden?)

I lördags var det tv-spelsmarathon. Vilken galen helg hörni!

Och idag mailade jag lite om Airwalks Jason Lee-sko med Solo-Mackan (som heter Mackan och är inköpsansvarig på Solo och därför kallas Solo-Mackan i det här inlägget). Han skickade denna grymma gamla annons och påminde om legendmärket Duffs. Tydligen hade han både Jason Lee-skorna och Duffs Stromboli. Respekt.

Så var det med den saken.,
2012-11-05 16:21:21, 2012-11-05 15:21:21

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *