Personliga nyheter: Fritidsoutfit och musik

Kommer ni ihåg Pentagon? Kommer ni ihåg Personliga Nyheter? Så enkelt, så roligt.

Mina personliga nyheter från helgen som gått då:

I fredags provade jag på en ny outfit som jag har valt att kalla ”högstadiekille på 90-talet som motvilligt är med på skolgympan när man ska springa tre kilometer men går istället och har spottävling med Stefan och Jocke och smygsnusar under bron”. Fast när jag tänker på det skulle den lika gärna kunna heta ”bortklippt fjärde rollkaraktär från Men of a certain age som var med i hikingscenerna (och som kanske fick till det med hon den heta tjejen de mötte)”.

Svårt, så vi avstår att välja tycker jag.

Dodgerskeps (inköpt i LA, viktigt), tröja från Stussy, shorts från Nike Running, vatten från Ramlösa och skor från Nike Gyakusou.

I lördags var vi på Zink Grill och därifrån kan jag meddela följande framsteg i mitt torftiga lilla liv:

Jag beställde en entrecote och bad att få den medium eftersom jag gillar den medium. Servitören instisterade på att jag skulle gilla den mer medium rare och jag gav med mig, av ingen anledningen alls förutom att jag är konflikträdd. Så konflikträdd att när köttbiten kommer in och jag såklart vill ha den mer stekt, skulle jag i normala fall inte vara ens i närheten av att säga något, utan äta upp den och gå vidare i livet. Men den här gången hände något. Som om det vaknade en modig kille i mig så bara sa jag ”ursäkta men tror du ni kan steka på den här lite till?”, varpå servitören bara ”självklart” och kom tillbaka efter några minuter med en perfekt tillagad bit som var megagod. Hur sjukt ändå? Jäkligt tuff kille man är plötsligt. Nästa steg är väl att få hybris, starta slagsmål med några stora berusade snubbar och hamna på sjukhus, så kan det vara.

I söndags spelade jag FIFA med en kompis i fem timmar.

Eh ja, det var min helg det. Hoppas vid alla gudar att ni gjorde något mer spännande. BERÄTTA!

I morgon åker jag till Berlin för att kolla in den stora modemässan Bread & Butter. Något ni vill att jag ska snatta åt er?

* EDIT: Nu när jag precis publicerade såg jag att jag skrivit ”musik” i rubriken. Glömde nämna en av de här personliga nyheterna som ni inte tjatar om. På lördag spelar jag skivor på Kåken i Stockholm som har avslutning innan det är sommarstängt ett tag. Det blir stökigt, kom!,
2013-07-01 18:00:14, 2013-07-01 16:00:14

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *