Övningsbär min skinnjacka hemma bara


Nämen titta! Vad är det där för liten filur som har en ny skinnjacka och står och vibbar loss i ett drömskt Brando/Dean-moment framför badrumsspegeln? Det är Johan!

Min Lewis Leathers-jacka (modellen heter Europa) har alltså kommit och själv tycker jag den är supersnygg. Visst, den är fortfarande lite väl ny-blank och så stel att jag knappt kan böja min svaga armar, men nu kommer den bara bli finare för varje dag som går.

Den som själv vill investera i en jacka (du äger inte en Lewis Leathers bla bla du bara förvaltar den till nästa generation bla bla) gör det lämpligen hos Mr Mudd and Mr Gold i Stockholm eller direkt från varumärket.,
2012-05-04 16:43:07, 2012-05-04 14:43:07

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *