Bloggen behöver like-hjälp på Instagram!


Jag brukar inte be er om hjälp, men nu är det faktiskt viktiga grejer på gång. Allt började med att modechef Daniel Lindström sprang på Gustaf Törling häromdagen och la upp en bild på honom på Instagram. Genast började like:sen rassla in.


80 jäkla likes! Det är helt galet mycket ju. Bra Gustaf. Men allvaret började i morse när jag kom till redaktionen och Daniel ville instagramma en bild på mig. ”Nu ska vi se hur du står dig mot Gustaf Törling när det gäller likes”, flinade han.

Det finns ingen chans att jag ska komma upp i 80 likes på Daniels Instagram! Vi måste på något sätt fuska.

Jag skulle vara evigt tacksam om ni som har Instagram går in på daniellindstrom och klickar like under mig. Ta mig upp i 20 i alla fall.

Jakten på Törling har börjat!

Förresten, jag har på mig skjorta från Wrangler Blue Bell och jeans från LVC, 501 1944, precis som Stevie McQ här:

,
2012-04-20 10:32:29, 2012-04-20 08:32:29

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *