Outfits och hej Uppsala!

Hej alla men mest hej Uppsala! På lördag kommer jag och spelar skivor på Volt-festivalen hos er. Ikonika spelar också! Och Wolfgang Flür!

Har jag några läsare i stan eller? Tala i så fall om för mig vad jag ska syssla med tills jag och Throwmeaway-Kristofer ställer oss bakom cd-spelarna och trycker på den gröna play-knappen klockan 01.00. Var någonstans ”händer det” i Uppsala?

En annan grej ni kan diskutera i smågrupper: Vi är sist ut, vilket innebär att vår avslutningslåt måste vara episk och lite oväntad. Typ Lena Anderssons Är det konstigt att man längtar bort nån gång. Kom med kul förslag!

Och sedan är det dags för ett litet uppsamlingsheat vad det gäller outfits:


När jag såg Sverige genrepa mot Serbien på Råsunda körde jag lite fotbollssupporter-style, skjorta från Engineered Garments, luvtröja w)Taps, skepparkavaj Uniqlo.


Och när vi var på Men in black III (true story!) skylde jag mig med följande material-konstellationer. Lewis Leathers, Cheap Monday, LVC, Vans, All Blues.

,
2012-06-07 16:10:59, 2012-06-07 14:10:59

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *