Unikt tillfälle att interagera med papper!

Ni känner kanske till att Cafe.se också finns liksom utskriven, på papper. Tidning kallar de det. Eller magasin tror jag. Som asmånga supertunna läsplattor som ligger på varandra. (Ja jag vet, det låter helt sjukt men nu är det så.)

I alla fall, i detta ”magasin” finns en avdelning som heter ”Fråga Daniel”, där modechefen svarar på stilfrågor. Men under hans föräldraledighet ansvarar jag för den sidan. Fråga Johan!

Här på internet har vi förstås sysslat med samma upplägg ett tag – ni frågar saker och jag svarar efter förmåga – men nu har ni chansen att få er fråga tryckt på papper och besvarad senare i sommar i stället. Kul grej, eller hur? Ställ era stilfrågor i kommentarsfältet så hjälper ni mig massor. Och om ni trodde att jag nu skulle avsluta med att be er strunta i tramsiga frågor får ni tänka om, tramsfrågor är också välkomna!

Klara färdiga fråga!,
2012-06-04 11:42:33, 2012-06-04 09:42:33

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *