Outfit, lite tomhet och tv-nedläggningar

Ikväll har jag tokkrympt två rådenimjeans och för att de inte skulle bli för små i midjan var jag tvungen att ta på mig dem direkt ur maskinen: blött, kallt och allmänt trist i tvättstugan. Mer om det senare, nu får det räcka med en helt vanlig outfitbild, tagen av självaste modechefen vid Östermalmstorg.

Jeans LVC, t-shirt Filippa K, kavaj Uniqlo, påse Sandqvist (i den förvarar jag det stora svarta hålet i mitt inre), skor Nike Talaria (quickstrike!) och solglasögon Rayban.

Min pose? Den gamla vanliga händerna i fickorna och lätt böj på knät (broken body).

Förresten, i inte alls relaterade nyheter: De la ner bästa serien Awake! Kom igen tv-världen, skärpning. Okej Alcatraz, synd men förståeligt att de stoppade Ringer, men Awake, den var ju grym. Avgå, alla.,
2012-05-16 00:07:00, 2012-05-15 22:07:00

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *