Idé: Bloggintervju

Jag kom på en idé: Vore det inte en rolig grej om jag gjorde en intervju i ett blogginlägg?

Jag tänker mig att vi tillsammans bestämmer en person att intervjua och så frågar jag ut personen i kommentarsfältet. Och så får alla som vill vara med och kasta in frågor – live! Och så har man en annorlunda och bra intervju efteråt. Som en intervju i chatform, i bloggform.

Vem vill ni att jag intervjuar? Kanske ska börja med någon typ av stil-vinkel på det hela men det är fritt fram att tycka.

Kastar ut lite snabba namn som nog kan bli kul:

Our Legacy-Jockum Hallin

Gant Rugger-Christopher Bastin

Nils Schele som jobbar med Levi’s XX/LVC

Filip Hammar

Fyll på!,
2012-05-18 13:36:19, 2012-05-18 11:36:19

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *