Liveblogg direkt från verkligheten!


En av de bästa sakerna med mitt jobb är (förutom att få åka till kul ställen och intervjua spännande människor) är att man kan jobba lite var som helst. Idag är det ju någon sorts klämdag (ord jag inte gillar) och eftersom många har tagit ledigt sitter jag och jobbar på ett café istället för på… (alltså förlåt, det här var inte planerat)… Café.

Dagens uppgifter är dessa:

  • Uppdatera startsidan.
  • Försöka maila ikapp lite.
  • Fortsätta jobba in skinnjackan.
  • Äta en ceasarsallad.
  • Planera färdigt för nästa veckas jobbresa till Cannes.
  • Blogga – och har vi riktigt tur händer det något roligt här på fiket som jag kan skriva om. Annars lovar jag att publicera min senaste ordvits i eftermiddag.
  • Köpa ett objektiv till vår redaktionskamera om jag hinner.
  • Stämma av lite grejer med IT-avdelningen.

Med det sagt finns det ju alla möjligheter att interagera med mig idag. Nu tänker jag vara blixtsnabb i kommentarsfältet och svara direkt. Eller så kommer ni till Non Solo på Rörstrandsgatan i Stockholm och känner på skinnjackan – IRL!

(Kul att min frisyr är så hög att den inte får plats i en bildruta längre.),
2012-05-18 13:14:15, 2012-05-18 11:14:15

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *