Outfit, ett nytt armband, en nygammal klocka och så nya solglasögon på det

Tidigare i veckan köpte jag en klocka (blev av med alla mina gamla vid det där inbrottet som vi inte ska prata om). En Omega som ser ut som en gammal 50-talspilot-klocka fast den ”bara” är 15 år gammal. Omega Dynamic 1997. Snygg ju! (Kronografen vill peka mer mot en sekund i utgångsläget än rakt upp, men det kan man väl ha överseende med?)

Gillar också mitt All Blues-armband. Kanske det enda armbandet som är jättefint OCH har koppling till Handels i Stockholm då den ena av killarna bakom märket går där, eller har gått där, var inte så frågvis.


Min vänstra sko ville vara med på bild.


Ibland får man bara ge tummen upp till sig själv – typ när ingen annan gör det. T-shirt från, minns inte riktigt men gissar på Cheap Monday, mjukiskavaj från Wings+Horns, jeans från LVC (501 1944), tygis från Dockers och skor från… alla i kör: Converse!


Glasögonen då? Ray-Ban så klart, men man får kanske titta nära för att se att det är snyggt blåtonat glas.,
2012-05-24 13:50:27, 2012-05-24 11:50:27

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *