Omröstning – trams!

Det är med sorg jag kan konstatera att tramset fått allt mindre utrymme på denna digitala tummelplats senaste tiden. Så kan vi inte ha det. Tänkte – eftersom det var kul att ha omröstning i en så till synes trivial fråga som armband och klock-styling – att vi skulle rösta lite till.

Har filat på två larviga ordskämt på samma tema och tycker väl inget är klockrent. Alltså får ni bestämma. Vilket är roligast/bästsämst ändå? Kommentera! Allra bäst blir det om någon kommer med ett alternativ C som tar hem flest skratt. Eller suckar, om vi ska vara ärliga.

Varsågoda.

A. Vice Gudfadern: Don Corletwo

B. Dubbelt så skjutgalen gangster: Al Captwo,
2012-07-05 11:53:42, 2012-07-05 09:53:42

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *