Oj vilken ledig och avslappnad pjäs. Ja, det är Semäster Olof. (Bua ni bara, den här kämpade jag fram, det erkänner jag.)

Vi slutar väl inte ha roligt bara för att jag går på semester nu? Nä just det! Men lite annorlunda blir det. Här kommer det hända mindre under några veckor (lite finns förberett men inte så mycket) – men eftersom mobilen är med och semestern brukar innebära att tramshjärnan får fritt spelrum rekommenderar jag att ni håller koll på mig i dessa sociala medier sålänge.

 

Fråga mig saker på Ask.fm

Där kan man ställa frågor ANONYMT till mig, – in och följ mig på @johanhurtig – och så svarar jag tramsigt/seriöst/roligt på det och sådär håller det på. Två exempel nedan:

Är alla som jobbar/jobbat på eller med Café egentligen Jonas Cramby?
Det är riktigt. Varje Cafémedarbetare representerar olika faser i Jonas Crambys liv. Jag är Rockabilly-Cramby.

Vad är det bästa sättet att få bort fettfläckar?
Det stora problemet är väl att vi tar hit dom från början? Stäng gränserna så ska du se att du snart får ett jobb och träffar en tjej.

Frågan är fri! FRÅGARÅ!

 

Följ mig på Twitter

Min stora sorg i livet detta. Jag hade en välbesökt Twitter en gång i tiden, men så tog jag bort den. Nu är jag tillbaka, heter @denjohanhurtig, och möts dagligen av folk som tror att de följer mig fast följer den gamla som inte finns. Hände senast i tisdags. Förstår ni problematiken kring detta för en följare-bekräftelse-beroende person som mig?

Där blir det små korta skämt, ordvitsar och tramsigheter som aldrig hittar fram någon annanstans. Som de här:

☞ Trekvartsbyxor är definitionen av att ha gett upp fullständigt stilmässigt. ”Jag orkar inte ens välja mellan långbyxor och shorts.”

☞ Varför är japanska spöken så rika? Dom går i yen. Ha d gott. Johan

 

Håll koll på Instagram

Där rullar det på, kul för mig. Kanske Sveriges enda samlingspunkt för folk som är intresserade av att se japanska t-shirts OCH ordvitsar OCH Johan Hurtig. Klicka på knappen och… häng me’!

Instagram

,
2014-07-18 14:02:17, 2014-07-18 12:02:17

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *