Jotack, stand up-karriären går framåt sakta men säkert…

”Har ni tänkt på det här med den svenska sommaren…?”

Ibland är man närmare en utsåld soloföreställning på Cirkus i Stockholm, ibland är man lite längre ifrån. I söndags var jag i Linköping och körde på stans starke humor-man Ben Kearsleys evenemang. Tyvärr var det ett så kallat open air-event, vilket tydligen betydde att himlen öppnade sig och det regnade i sex timmar. Den stackars publiken som orkade släpa sig dit var utrustade med regnjackor och paraplyer men frös såklart ändå. Alldeles oavsett var det härlig stämning med 25 komiker som körde för fullt och rev ner många skratt.

Bor man i Stockholm kan man se mig gratis på standupklubben Maffia i veckorna. Bor man i Skåne kan man se mig på Lund Comedy Festival – mer om det snart. Hejrå!,
2014-08-19 16:14:02, 2014-08-19 14:14:02

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *