Nya armband i armbandsfamiljen och några ord kring när man egentligen passerar douchebag-gränsen.


Nu ska detta inte bli någon armbandsblogg men jag tänkte ändå visa upp de senaste tillskotten i portföljen. Det med runda pluppar är från Eton och det med en silvergrej är från Marc Jacobs. Jag hade på mig dem tillsammans med mitt Balenciaga-armband och det kändes som om jag passerade en magisk gräns.

Två armband: vanlig kille som har lite armband. Tre armband: douchebag. Så enkelt tror jag att det är.

Sedan tror jag i och för sig att gränserna för vad som är acceptabelt när det gäller douchighet hela tiden flyttas fram, kanske som en följd av Grabstern – andra vågen, men det får som man brukar säga vara föremål för framtida studier.

Gillar ni armband eller? Gillar ni douchebags?,
2012-10-09 15:17:01, 2012-10-09 13:17:01

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *