Nu gör jag ett av mina ofrivilligt sällsynta framträdanden igen

Imorgon spelar jag skivor på Under Brons våravslutningsfesthelg tillsammans med min vän popstjärnan och konsulten Ludwig Bell. Vi spelar bara två timmar så det finns gott om tid att prata med mig efteråt och få en autograf eller tala om för mig att jag inte ska tro att jag är något osv.

Ludde har nästan lovat att spela Young Veins ”Cape Town” och The Romantics ”Talking In Your Sleep”, och jag tänker i alla fall slänga in Pigbags ”Sunny Day” och Eddie C ”Let Your Mind Be Free” så det blir ju eklektiskt på ett sätt som vore vi nere i Dianas Källare på Nightlife igen. Och det måste man ju gilla. Då ses vi imorgon då.

Mer info:

Under Bron sista helgen!
After Work 18-22
Tidiga gäster bjuds på kylda drycker!

Line up:
18-20 Beckmans
20-22 Johan Hurtig & Ludwig Bell
22-01 Miss E
01-03 Karl X Johan

Billig bar och fri entré innan 23! Välkomna!

,
2011-04-07 14:00:59, 2011-04-07 12:00:59

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *