Veckans budgettips

Var inne på Cubus en sväng på tips av min vän och FIFA-nemesis Tony, han hade sett trevliga oxfordskjortor där. Döm om min förvåning när jag också hittar den häringa kavajen. Ofodrad, fint blå, tvåknäppt. Och den kostade 399 kronor! Det är så billigt att det blir lite fånigt, eller hur?

Så har du inte en sådan i garderoben tycker jag du ska kasta dig till närmsta Cubus. Nu råkar jag ha definitivt köpstopp på blå kavajer så det blev bara bilder för min del men vi har i alla fall utsett förstaplatsen i tävlingen mars månads mest prisvärda köp.

Fina jeans från Wrangler Blue Bell Johan!

Vit oxfordskjorta som också finns i ljusblått och blåvitrandigt. 249:-

,
2011-03-28 08:04:10, 2011-03-28 06:04:10

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *