Nike x Undercover – andra Guakysoummaren (orimlig referens)

I lördags släpptes höstkollektionen av Nike Gyakusou – det löpningsfokuserade premiumsamarbetet mellan Nike och japanska Undercover. Precis som väntat tog det mesta slut samma dag hos de svenska återförsäljarna Sneakersnstuff och Très Bien Shop. Men hav förströstan alla trögt agerande collab-älskare! Det blir en uppföljare, båda butikerna har fått in eller väntar på restocks. Håll koll på shorts och vindjackor i löv-kamouflage eller min personliga favorit: luvtröjan i ullblandning som kostar 1 799 kronor. Hoppa vidare till Sneakersnstuff och Très Bien Shop genast, eller som det brukar heta i sneakernördkretsar: don’t sleep!

,
2012-10-17 19:00:38, 2012-10-17 17:00:38

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *