Modeveckan dag 3: Outfit

Så här vanlig såg jag ut på modeveckans sista dag när Tiger of Sweden visade. Sjukt prisvärd skinnjacka från Zara, t-shirt från James Perse, sjukt prisvärda jeans från JC/Crocker, skor från Lanvin, klocka från Rolex, ihoptejpad klo-hand privat… förlåt vad sa du Johan? Skor från… nej inte skorna, det andra… jaha, klockan… nej, det sista… jaså klohanden, jo jag råkade tappa ett vinglas och fånga det igen, bara att jag slog sönder det mot mig själv och skar mig lite dumt i senan till tummen så den får jag inte röra, och har alltså tejpat fast mot pekfingret. Jag ser det som att jag tagit stilinspo från tv-historiens coolaste karaktär: Zoidberg.

Zoidberg i dekonstruerad kavaj, Thom Browne-byxor och flipflops från Visvim. Klohänder rulez.,
2014-01-30 16:15:16, 2014-01-30 15:15:16

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *