Mellandag

Det händer inte så mycket här hemma.

Vi äter julmatsrester och tittar på gamla Bones-avsnitt och är lite sådär ledighetssjuka som man alltid blir. Jag försöker att vänta med att sätta igång med allt jobbrelaterat till januari (förutom textidéerna vi pratade om Daniel, mailar dem snart) och bara göra ingenting. Spelar Assassins Creed (julklapp från Anna!) på Xboxet också, mycket trevligt. Har jag berättat att jag är dålig på nya tvspel men gillar dem ändå? Förutom Fifa11 då, där jag skulle slå er alla. Hämtade upp de nya kängorna idag och hade dem på mig i sängen (ni skymtar mina julklappspyjamasbyxor – julklapp från Anna! – som jag hasar omkring i) bara för att mjuka upp dem, konstigt men varmt. Har bestämt att jag ska berätta vad jag jobbar med i ett gäng inlägg framöver, har förstått att ni är nyfikna på detta. Nåväl, det om det. Har två frågor till er som ni kan besvara om lusten faller på:

1. Blev er jul som tänkt?

2. Vad ska jag laga för något till nyår?

Förresten, kan vi säga att kängorna har färgen ”lussebulle”? Okej, fint.

,
2010-12-28 19:42:17, 2010-12-28 18:42:17

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *