Billy Reid i natt!

Hjälp nu till att uppmuntra Jonas Cramby när det gäller hans stil. I present Cramby x Hurtig x ölflaska i munnen x FW10 collabo.

Håll med om att hans skägg och naturliga ruggedness gör att de outfits som blir fåniga på mig håller på honom. Särskilt de snällgulliga tröjorna. Men jag är glad åt min rubrik, Billy Reid i natt, haha. (Jag gillar att skriva haha i text, det blir på något sätt ett torrare skratt på så vis. Vad tycker ni? Jag hatar däremot när folk skriver (skratt). Usch!)

Cramby och Hurtig i Billy Reid.

Cramby och Hurtig i mera Billy Reid.

Cramby och Hurtig i Gant by Michael Bastian.

Cramby och Hurtig i ännu mera Billy Reid.

Och kanske finast av allt – Cramby och Hurtig i Woolrich Woolen Mills.

,
2010-12-16 20:13:45, 2010-12-16 19:13:45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *