Johan Hurtigs stiltips, del 1: Klä på dig extra fina grejer när du är krasslig

Tänkte att jag skulle börja dela med mig av mina bästa tips och tricks när det gäller stil och kläder. Det verkar gå någon form av förkylningsvarv här i Stockholm (post Way Out West, som av en händelse) och i går var jag rätt risig. Men eftersom vi är mitt uppe i produktionen av hundra framtida Cafénummer, modepris och eftersom internet aldrig sover gick jag till jobbet ändå.

Då drog jag till med detta fiffiga: Ta på dig kläder som du känner dig väldigt fin i, så kanske du kan lura din trasiga insida lite grann. Ska man ändå må dåligt kan man ju lika gärna göra det i ett par nya skor, eller så där. Så jag körde mina nya colombiansk-drogentreprenör-solglasögon från Prada (som jag fått i present av min tjej), min härliga chambrayskjorta från Stevenson Overall Co, favvojeansen från LVC och de nya sliponsen från Vans x Wtaps. Och det funkade! Ett tag kände jag mig helt okej där efter lunch. Där har ni det, Johan Hurtigs stiltips nummer ett (ej rangordnat).

(I dag vaknade jag och mådde ännu sämre men gick till jobbet ändå, inga kläder i världen hjälper. Bara så ni vet. Nu tar jag helg och gömmer mig under täcket.)


Märkt på insidan, märken på utsidan.,
2013-08-16 14:29:34, 2013-08-16 12:29:34

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *