Johan fyndar på Our Legacy-utförsäljning vilket mynnar ut i en allmän fråga om ert senaste köp

Han är såndärn modebloggare den där Johan Hurtig. Då är det bara guld och gröna skogar, klädskaparna står på rad med grejer, kan man tänka.

Så är det nu inte riktigt – särskilt inte om man är modebloggare med ett intresse för japanska märken som gränsar till det sjukliga. Ett besök på Our Legacys utförsäljning är därför alltid av intresse. Nu senast köpte jag en hel del och jag har förstått att ni är många som är nyfikna på vad.

Vi kan väl göra så här: Jag berättar nedan vad jag köpte, sedan sätter jag mig i en bil och kör till Kalmar, och under tiden berättar ni i kommentarerna vad ni köpte. För det är ju jag nyfiken på. Rättvist måste det vara! Och ni som inte var på Our Legacy-utförsäljningen kan väl berätta om det senaste ni köpte som ni blev lite sådär extra glada för. Ja!

Okej, börja berättandet… nu!

Jag köpte den här kavajen som jag försökte beskriva som en ”lite ullig svart kavaj som sedan har fått massa vita hår och damm på sig”. Visst blir man köpsugen?

Brallor till, i storlek 46 som jag kanske måste lägga ut i midjan. Men det stannar mellan oss! JAG ÄR FAN INTE TJOCK!!

En t-shirt i linne som jag ska ha bohemiska sommardagar när orden jag skriver behöver extra tyngd (tungsinne?). Den där halslinningen är tillsammans med Adam Kimmels ”rounded v-necks” de tydligaste tecknen på att v-ringat är på väg tillbaka. På riktigt alltså. Panik!

Någon sorts tunn dubbelknäppt safarirock. Blottare x alkoholiserad västkustkonstnär collabo.

Knaskavajen då. Garderobsglädjen. Att använda om jag äntligen får ett tv-program att programleda. På sjuttiotalet.

(Behöver väl inte nämna att jag köpte de tillhörande byxorna också?)

50 % linne, 50 % bomull. 100 % en av de mest användbara kavajerna du kan äga.

Sedan köpte jag ett par samples på Our Legacys relaxed trouser också, i något litet mörkblått mönster. De ska jag gå runt och gangstra mig i hela sommaren.,
2013-05-31 14:26:38, 2013-05-31 12:26:38

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *