Inspirationen bakom Vans slipons

Blev lite skojretad av flitige kommenteraren Jonathan som tyckte jag skulle erkänna att jag har Vans slipons bara för att ”Our Legacy-crewet” har det. Och må så vara att Jockum Hallin och de andra OL-pojkarna är supercoola och klär sig megasnyggt, men när det gäller just Vansen så kommer den här snubben ljusår före alla oss andra: Jeff Spicoli, spelad av en ung Sean Penn i Fast times at Ridgemont High. Ja, ni ser ju själva.


Nästa år kör vi Hawaiiskjorta med slips!

Fotnot: Förra året avled James Van Doren som var medgrundare till företaget och designade  den legendariska skon. Bara ännu en anledning att andäktigt bära slipons.,
2012-07-04 10:46:10, 2012-07-04 08:46:10

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *