Hurtig på Wolsey-invigning i London

Jag var i London förra veckan och mellan middag på St. John och dreglande i Bape-butiken hann jag med att intervjua Richard Bengtsson som är creative director på Wolsey. Vi pratade bland annat om hur man på ett rimligt sätt uppdaterar ett urgammalt varumärke (1755!) och om slipsens vara eller inte vara i modesammanhang för tillfället. Richard gav tummen upp.

– Jag tycker absolut att man kan ha slips, det är inte omodernt alls. Om man vill känna sig lite mindre uppklädd kan man välja en virkad variant eller en slips i ull. Sedan kan man lossa lite på den och knäppa upp översta knappen så får man en mer avslappnad look.

Hela intervjun publiceras i Café i slutet på sommaren.

Men vad hade jag på mig då? En helt vanlig kortbenad och halvfodrad grå kostym från Uniqlo, vit oxford-skjorta från Thom Browne och riktigt slitna kängor från Hope.,
2012-04-19 17:23:15, 2012-04-19 15:23:15

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *