Hurtig i rörlig form! Igen! Längre! Och så får jag lägga till att det blev någon bekantskapskedja.

Nog för att det späder på ankdammskänslan ganska ordentligt men jag fick vara med i Nöjesguidens roliga tv-program från modeveckan – intervjuad av Brita Zackari (Kalles fru!) tillsammans med Nina ”hon som en gång tog in mig på Sofis Mode” Johansson (vars storebror är en av mina gamla idoler). När jag tänker efter är dessutom nämnda storebror gammal lagkompis med en annan klassiker-kille som känner den här tv-hjälten som både låter som och är bror till just Kalle. Eh.

Det skulle ju handla om mig!

I alla fall, titta på inslaget om ni vill – jag lyckas droppa pinfärska referenser som Paradisio och Karate Kid II, dricka lite vatten och skapa någon sorts graf över hur viktigt det är att vara först med ett plagg. Det var mycket roligt att vara med. Titta nu.

(Förklaring till den fragmentariska texten: jag satt och skrev det här samtidigt som jag tittade på Filip & Fredriks utmärkta Får vi följa med.),
2012-02-13 22:48:27, 2012-02-13 21:48:27

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *